divendres, 29 d’agost del 2008

Dona, jove, republicana.... i candidata a Vicepresidenta dels EEUU!


Sarah Palin, governadora d'Alaska i candidata (segons s'ha filtrat a la premsa) republicana a la Vicepresidència dels EEUU. Això és el que se'n diu un cop d'efecte.

Nascuda fa 44 anys a Idaho, viu a Alaska des de nena, on va destacar a l'escola en esports. La seva bellesa la va portar a quedar segona en el concurs de 'Miss Alaska infantil'. Més tard es graduà en periodisme per la universitat estatal i va treballar de comercial a la cadena de TV amb el seu marit, Todd. Té 5 fils, un d'ells allistat als Marines.

Membre de l'Associació Nacional del Rifle, Pallin va començar la seva carrera política com a regidora a Wasilla, basant la seva oposició en la política fiscal. Promesa que complí en assolir l'alcaldia i convertir-se després en la Presidenta de l'Associació d'Alcaldes d'Alaska.

L'any 2002, Pallin fracassà en la cursa per ser escollida com vice-governadora. Aquí començaria la seva promoció medàtica, en ser nombrada com a Comissària d'ètica de la Alaska Oil and Gas Conservation Comission. Càrrec que deixaria al 2004 al protestar per la falta d'ètica dels líders republicans (el seu partit) d'Alaska. Això la convertí en famosa arreu de l'Estat i facilitaria que al 2006, guanyés per quasi 9 punts les eleccions a governador d'Alaska enfront el demòcrata Tony Knowles.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I què que sigui dona? La Margaret Thatcher era una p*rca f*ixista i que tingués mam*lles no és excusa!